VILKA VI ÄR

Stefan Eriksson – Certifierad Kontrollansvarig

 

Stefan är certifierad Kontrollansvarig och företagets grundare. Hela sitt liv har han jobbat inom byggsektorn och var först snickare innan han blev byggprojektledare och därpå certifierade sig till Kvalitetsansvarig när den rollen kom, vilket senare gjordes om till Kontrollansvarig.

Det betyder att Stefan är en av de få i landet som varit med från Kvalitets-/Kontrollansvarigrollens allra första början. Han är välkänd på de flesta kommuner inom Storstockholm och har hundratals nöjda kunder bakom sig genom åren.

STEFAN FREDRIKSSON – KONTROLLANT

 

När vi anlitade Stefan Fredriksson som kontrollant 2009 så hade vi våra funderingar gällande namnförväxlingsmöjligheten när man ringer kunder. Men det var också den enda funderingen vi hade då Stefan Fredriksson är en klockren kontrollant. Han har jobbat inom byggbranschen sedan 1982 och har byggt upp en gedigen erfarenhet.

En del av de kontroller som vi kommer att utföra på ert hus utförs av Stefan Fredriksson och ni kommer att få höra från honom om det är något i bygget som inte skulle stämma under dessa kontroller.

ANNA PERSSON – ADMINISTRATÖR

 

Sedan 2008 är det Anna som har varit spindeln i nätet på vårt kontor. Det är Anna som sköter det administrativa, vilket inkluderar en stor andel dokumenthantering då det är många kontroller och formulär som skall fyllas i, skickas in och arkiveras under byggprocessen.

Det är också mycket som skall samordnas mellan de olika parterna gällande kontrollerna av ett bygge och det är Anna som ser till att ingenting faller mellan stolarna. Ni kommer under er byggprocess stöta på henne både via telefon och via e-post.